för en minut sen var du minImorgon @ grönan, ses vi där? Klicka på bilden om ni vill. Nu kommer snart brasilianarna hit för att stanna i en vecka, spännande! Ha en bra onsdagskväll, för det ska jag :)))

inte bra

Att jag har tillbringat kvällen med att fixa med bilder istället för att plugga behöver vi inte ens prata om. Speciellt inte med tanke på att pluggandet inte gick så bra hos Jonna heller. Hehe. Men nu SKA jag faktiskt ta tag i det, en stund åtminstone. Pusshej!♥

28 augusti


Riktigt rolig kväll  blev det igår! Prat och skratt mest hela tiden, precis som det ska vara. Bilderna är dock från en annan kväll, en sommarlovskväll som tillbringades med fina tjejer. Även den var riktigt lyckad. Idag blir det troligtvis stan med Britta, som jag inte gjort något med på evigheter. Men först ska jag dricka upp mitt kaffe och räkna några mattetal. Hej så länge!

buy it, use it, fix it, change itEn ny almanacka kräver ju nya bilder, så det här har suttit och knåpat med lite idag (creds till Elin som hjälpte mig). På begäran från samma person fick det även hamna här.

Annars har jag bara en sak att säga; första skolveckan är avklarad och det är heeeeelg! :D

en liten del av sommarenÖrobro/Karlskrona, några helt awesome dagar av mitt lov. På tal om Örebro bor nu storasyster min där, i en fin liten etta väldigt centralt. Ser fram emot att åka dit på helger och bo där själv med henne, även att få hjälpa till med inredningen, men just nu är hon väldigt saknad. Det är tomt utan henne här. Och jag insåg precis, vem ska nu hjälpa mig med matten & kemin?

allt det roliga har ett slutSommar. Att sitta och dingla med benen på en brygga, kanske doppa tårna i vattnet. Åh så härligt. Många fina sommarminnen har jag fått, men imorgon börjar skolan igen och lovet är slut. Lite surt sådär. Till råga på allt har jag tillbringat de sista 5 dagarna på lovet med att vara sjuk, ligga hemma och snora och hosta och äta glass. Uschusch. I lördags blev det en awesome kväll med finfina flickor ändå, men jag fick tacka nej till roliga saker både idag och igår. Men nog med klagande nu, snart är jag frisk och då kommer jag igen med nya tag! Bloggen ska nog också kunna skötas bättre nu när allt går tillbaka till det vanliga. Nu ska jag återgå till att bli frisk. Massapussar.

den 17 augusti

Galet trött efter bara en timmes sömn på tåget. Dygning var planerat men vid halv 6 dog alla, sittandes 12 pers i en 6-persons kupé, huller om buller och med en labyrint av ben. Kan ju inte direkt säga att man har sovit överdrivet mycket de andra nätterna heller... Nu blir det glass, jordgubbar och serier, sen ser jag fram emot att äntligen få sova ut! Hur som helst: Kittelfjäll var awesome.

bergsvandring

Ikväll bär det av mot kittelfjäll för fältkurs i biologi A, vilket betyder att sommarlovet i princip är slut. Sadface. Det blir dock en mjukstart som jag tror kan bli riktigt kul. Åtminstone trodde jag det tills jag såg väderprognosen: mellan 5-10 grader och regn hela tiden. Vad fan liksom?!? Aja, tillsammans med roliga människor kan ju det mesta bli roligt ;D Så länge för ni en bild på söta Jonna. Om vädret blir surt kan hon nog hjälpa till att få upp humöret, hon som alltid är så glad.Många bilder har tagits med min kamera i sommar, många som jag inte har hunnit visa. Men när jag kommer hem, då ska ni minsann få se!

mycket som händer

Sen jag senast skrev har jag varit på landet med Jonna, chillat galet, varit i Karlskrona med fina brudar, där vi bl.a. var på en helt otroligt grym Håkan Hellström konsert. Det har hänt alledeles för mycket för att jag skulle kunna berätta om allt, så mer detaljerat än såhär blir det inte just nu. Nu är österikarna här vilket resulterar i att jag pratar engelska i princip dygnet runt. Riktigt kul att träffa Julia igen!


En annan som från och med imorgon får prata engelska dygnet runt är Johan. Han flyttar nämligen då, till Utah. Tredje personen som åker nu och även honom kommer jag sakna otroligt mycket! Avskedsfesten igår var i alla fall totallyckad, även om det resulterade i lite för lite sömn. Men det var det värt! Imorgon blir det dock upp tidigt igen, för då blir det kolmården. Ciao bitches!