söndag

Snyggaste Elin tävlade idag, och kom trea! Grattis darling! :D Hon är väldigt duktig ska ni veta. Bilden är från när jag och Johanna var och kollade på hennes tävling för nästan ett år sen nu. Vilket jag tycker vi borde göra om snart. Jag själv har jobbat idag igen. Nu blir det lite matteplugg, tjingeling!

så kan det gå

Gårdagens kvällen blev faktiskt riktigt kul, men den var kanske inte det bästa för min hälsa. Vaknade imorse och kunde inte prata. Kanske inte borde skrikit så mycket igår hehe. Egentligen borde jag nog stannat hemma helt. Men som sagt, det var ju kul! Trots att jag mådde dåligt har jag i alla fall varit duktig och jobbat idag. Score för mig! Plugget som jag tänkt göra blev tyvärr inte gjort. Menmen, tar tag i det någon annan gång. Ha en bra lördagskväll guys!

usch och fy

Den goda nattens sömn blev inte så bra som jag hade hoppats. Bläää. Nu är jag förkyld på riktigt istället! Fick ju några minst sagt intressanta botningskurer på inlägget nedan haha, få kanske lov att testa nån utav dom. Tack sötisar! :D Men ärligt, vitlök? Aniste? Hahah härlig dag jag kommer ha.

Jaa, det ska ju hjälpa. Men så sjukt äckligt! Kan jag inte få några av dina tabletter istället Ellen? (a)

undvika sjukdom, någon som har något tips?

Nu har jag gjort allt som står i min makt för att komma lindrigt undan från den hemska förkylningen jag känner är på väg. Jag har ätit apelsin, tagit förkylningsmedecin, druckit massa te med mjölk och honung (jag som alltid dricker mitt te utan nånting i!!) och ätit choklad. Okej då, det där sista var väl mer för min egen skull än förkylningens. Men gott var det! Nu är det i alla fall bara en riktigt bra natts sömn som saknas, så godnatt på er!

dålig på vardag

Jaha, så har man lyckats tappa bort busskortet igen då. Har gjort det förut. Många gånger. Men den här gången är det annorlunda för jag tror inte jag kommer kunna få tillbaka det. Suucck. I busskortet ligger dessutom friskiskort och rudbeckskort. HEJ KLANT.

livet som naturare

Jag har nu tillbringat två kvällar i rad i centrum för att plugga. Är man naturare så är man!

lite helg dåra

I söndags fyllde David och blev stor på riktigt. Han fyllde nämligen 18! Ett stort grattis kan han få även här, såhär lite lagom i efterskott. Det firades i alla fall med stor buffé i stan, med klassen. Och Nella förstås. Roligt var det!
Här nedan får ni lite lagom fina bilder från kvällen.
Söta Nella!
Otroligt fin bild på födelsedagsbarnet själv! Synd bara att Kalle förstörde bilden, ack så fin den hade varit annars. (inte alls suddig, nejnej)
Tjejorna, fina flickor :)
Jonna i ett nötskal :D

lördag



Dagen började med skola. SKOLA. På en lördag. Men att vi blir helt lediga på måndag gör det hela totalvärt det! Kvällen blev en härlig tjejkväll och jag tror seriöst att jag gick därifrån gravid. Efter allt vi proppade i oss var det precis så det kändes! Heheh. Bilden föreställer söta Alicia och Ellen och ska bli Alicias nya profilbild. Ellleeer? ;)))

Nu taggar jag jobb imorn. Godnatt!


en stor dag

Kan inte fatta det, min fina syster fyller 20 idag. TJUGO. Det är stort det! Så grattis fina du, hoppas du får en världsbäst dag!!

NT 2012

Jaha, då har man skrivit upp sig för att fixa NT 2012. Bilden är dock från julshowen, men hittade ingen annan. Gruppen för veckan, tidningen eller fixarna skrev jag hur som helst upp att jag ville vara med i. Det kommer bli gryyymt! Om jag nu kommer med det vill säga, det är ju alldeles för många som vill. Det är i alla fall det min eftermiddag delvis ägnades åt: NT-möte. Och sedan med Jonna, vi var ute på riktiga äventyr. Hähä.

den 16 januari

BILJETTERNA TILL ENGLAND HAR KOMMIT! Japp. Håller min fina flygbiljetter i handen just nu, med orden Ms Louise skrivna högst upp, och känner mig riktigt glad. För att jag valde att åka på detta äventyr. Hoppas bara jag känner samma sak efter! Men hallå, man kan få ansiktsbehandling, massage och manikyr under dagen om man vill, sedan disco och pub på kvällen. Plus massa annat. Hur fel kan det bli liksom?
Annars snurrar livet på och trots mycket plugg (bl.a. en kemipresentaion på en halvtimme, EN HALVTIMME!! :S) känns livet bra, härligt, roligt. Håller även på att planera lite för min födelsedag, min artonårsdag, som inte ligger långt borta nu. Firas ska det göras ordentligt, woopwoop!
Som avslut får ni här en bra låt att lyssna på i äckelvädret. Om ni har utforskat min spellista (vilket jag absolut förväntar mig) känner ni nog igen den.
Icona Pop – Nights Like This

älska lördagsmornar!


vet ni vad det är för dag imorgon?

Taggar för bio + mat i stan med klassentjejerna på lördag, filmen här ovan ska ses! Riktigt roligt ska det bli, det var allt för länge sen vi gjorde något tillsammans nu. Tjejfilm + tjejsnack, jag känner att det behövs!
Just nu är jag för i övrigt otroligt trött på matte. Har fastnat med några enstaka tal riktigt länge, så jag har varken hunnit med alla tal jag hade tänkt eller de andra läxorna. Suck, dööö, bläää. Men nu lämnar vi det. Som svar på rubriken är det fredagen den trettonde imorgon, även kallad skräckens dag. Och jag taggar för skräckfilm!

dagen mitt i veckan

Ätnligen har mitt minneskort kommit! :D Så nu ska mobilen fyllas med musik och bussresan imorgon kommer inte bli lika tråkig mihi. Så har jag fixat en ny spellista också, med låtar som jag hittat lite överallt. Gammalt och nytt, lugnt och fartigt, tips och självhittat. Lite av allt möjligt alltså. Enjoy om ni har lust!

VINTERPROMENAD

Hur trött jag än kan vara på den här årstiden, som ibland aldrig verkar ta slut, och hur mycket jag än kan längta till ett varmare ställe med bättre klimat och sol och bad hela dagarna blir jag alltid glad när jag kommer ut på morgonen och ser att allt är täckt av snö. Det lyser upp allting, landskapet, dagen, humöret. Så fint. Så mysigt. Så härligt. (Vi får väl se lite längre fram om jag känner samma sak hehe)
Annars har Elin varit påbesök hos mig idag. Vi fixade pannkakor och kollade nya avsnittet av pretty little liars, vardagsmys som det kallas! Hon var även snäll och följde med mig på promenad med min hund, kameran fick såklart också följa med!

lovets sista dag

Tillbaka från jobbet, sen ca en timme tillbaka, och söndagsångesten börjar slå in. Varför inser man alltid sista dagen hur mycket det är man borde ha gjort men som man har skjutit upp och skjutit upp hela lovet, tills man sitter här sista dagen och det inte finns en chans att man ska hinna med allt? Ouupsiie. Nu ska jag i alla fall ge mig ut i mörkret för att träna lite!
Till er som säger att kort hår går mycket fortare att fixa på morgonen, att man inte behöver göra någonting med det; KOLLA INLÄGGET NEDAN! Det är inte sant kan jag säga, långt ifrån.

morgonfrisyr


film med familjen

Gotland 2010
Jag dissade bästa vännerna, de bästa tjejerna, gotlandstjejerna, ikväll för att bara ha en hemmakväll. Efter att ha kommit hem kl 5 inatt och sedan vaknat tio kände jag att det var precis vad jag behövde. Har inte haft det på länge nu, fullbokat lov har det varit! Både på gott och ont. Festen igår var i alla fall helt löjligt awesome. Bara få dansadansadansa och ha roligt hela natten lång, det är grejer det!

glad tjej

Ny mobil!! :D Och ett jävligt bra jullov, två anledningar till den dåliga uppdateringen. Hoppas ni har det bra ni med!

ett nytt år, fuckyeah!

Några bilder från mitt nyår. Skojigt som fan var det! Kärlek till alla som var därNu är jag dock trött, ska tillbringa kvällen hemma med serier och dator och sedan ta igen lite välbehövd sömn. Seeya bitches!