happiness and sadnessI fredags var det Hard Rock med klassen och igår fest med alla möjliga, båda två överraskningar för finaste Elin som åker till USA idag för att tillbringa ett år där. Kommer sakna henne enormt!! Riktigt lyckat var både och i alla fall, men otroligt sorgligt. Nu bär det snart av till landet med en annan riktigt fin tjej. Jonna, tagga Korgil! ;)

kvällsnöje


Skärmflyg en sommarkväll vid vattnet. Underbar obeskrivlig känsla.

MOT SKÅNE

Bröllop, kompisar, släkt och roligheter är vad jag ska tillbringa de närmaste dagarna åt. Btw var kvällen/natten igår grym och filmen var sorglig/spännande/rolig och helt underbar.
So long.

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWSSista filmen, sista delen. Hur sorgligt är inte det? En minut över midnatt ska jag i alla fall se den och innan det ska det laddas upp med coca cola och massa godis. Värt? Mycket.

sommar och solLagom fin bild från igår. Lite lagom kul var det också att märka halv två på natten att det inte gick några bussar. Som tur var skulle Carro åt samma håll och jag kunde låna en cykel B) En riktigt bra kväll var det i alla fall! :D

Dagen idag har varit rätt seg, men bad med Andrea har hunnits med i alla fall. Nu: göra mig i ordning för att dra mot Norrviken. Pusshej!

den sjätte i sjundeGoda kakor som gjordes under midsommarhelgen och blev till fin efterrätt. Grässtråna var dock bara som dekoration!

Kul att se att så många kollar in här fortfarande, trots att uppdateringen rent ut sagt har varit skitdålig den senaste veckan. Jag kan inte lova att det kommer bli så mycket bättre, dagarna är fyllda av jobb och kvällarna med grillkvällar, bad och annat skoj, men fortsätt kika in så lovar jag att ni kommer få se lite nya inlägg då och då! :)

Oj, måste tillbaka till jobbet nu. Efter det ska jag träffa de fina flickorna Linnea och Mirre. Ha det bra!