så var det dags

Här kommer den då, den nya bloggen. http://perspective.devote.se/. Där. Klicka på länken och lägg adressen på minnet, för det är där jag i fortsättningen kommer att finnas. Men visst hänger ni med fina ni?

gårdagen

Tack alla fina vänner för en otroligt lyckad, grym, underbart rolig kväll!! Hoppas ni hade lika kul som jag, en kväll värd att minnas. Älskar er allihop

torsdag den 9 februari

Fyllde ju 18 i söndags så imorgon blir det parteey! Sjukt taggad är jag. Bilden ovan är en liten preview ;)
Btw håller jag på med ett bloggbyte, så jag kommer inte finnas kvar på den här adressen så länge till. Länkar så fort designen m.m. är fixat. Hoppas ni vill följa med mig dit!

känslan på provet

Kemiprovet är nu över och det känns helt f*cking underbart! Hur det gick kan inte ens jag svara på, och jag har hundra saker kvar att plugga till innan lovet. Men nu är motivationen, som har varit som bortblåst i några dagar, tillbaka och vet ni vad? I will make this! Eller försöka åtminstone.

dreamer

Jag är en drömmare. Jag drömmer, planerar och ser saker framför mig, hur bra saker ska bli och hur saker ska hända. Jag borde sluta med det, för jag har så lätt för att bli besviken. Även för småsaker. Saker som för andra inte är det minsta viktiga.

ni är fan bäst!

Johanna och Elin kom med tårta. Åhh vad jag älskar er! Någon utgång blev det dock inte ikväll som planerat (grovt besviken) eftersom en person drog sig ur. Menmen, taggar till nästa helgs festligheter istället!

ett stort grattis till mig själv!

Idag blir jag hela 18 år! Myndig. Vuxen. Det är stort det! En dag har längtat till, sett fram emot och varit grymt taggad till. Jag menar, få gå ut liksom! Gå ut och dansa, åh va roligt. Klara sig själv också, inte vara beroende av mamma och pappa när man ska köpa nåt på internet t ex. Eller behöva målsmans underskrift. Körkort får man visst ta också! Det lär ju dock dröja ett tag för mig, har ju endast övningskört cirka 3 gånger. Men det kommer!
Det jag ville komma till var i alla fall att jag, trots allt det roliga, även har haft lite ångest för den här dagen. Bli vuxen. Få ta ansvar. Inte bara kunna krypa upp i mammas knä längre om något går fel och känna att allt ordnar sig. Få räkningar skickade till sig. Helt enkelt, anses som vuxen av alla med allt ansvar som kommer till.
Men ändå. ARTON liksom, wohoo! Idag känns det bara roligt och jag är återigen grymt taggad! Precis som jag kände igår. Och dagen innan det. Och innan det. Allt ordnar sig faktiskt ändå, och det är kommer bli ett sjukt jäkla helgrymt år!!

18 imorgon då

Fick ett par skitsnygga strumpbyxor av mamma precis! Eller okej, låna hehe. Nu ska jag förbereda för lite gäster. Ha en bra lördagkväll!

jag har blivit galen

När jag inser att jag har gått upp tidigare än vanligt för att gå på yoga kl 7 på morgonen en dag som jag egentligen börjar 12.40 undrar jag seriöst hur jag mår egentligen. Hur gick det till liksom?? Nu blir det i alla fall scones och kaffe (bilden ovan), myys!

z-dag

Trots kylan är jag avundsjuk på de som idag tillbringar dagen i romme för härlig skidåkning. Själv har man haft engelska nationella och kunde inte åka, orättvist som tusan. Att dessutom vakna upp till 18 minusgrader kändes extra hårt. Det slår dock inte bilden, som togs i romme 2010. 30 minus var det då! Vi fick gå in och värma oss ungefär hela tiden, men oj vilken bra skidåkning det var :D
Nu ska jag återgå till plugg och att tycka synd om mig själv. Hejdå.

det börjar närma sig

Igår fick jag välja en klocka. En otroligt fin klocka som jag fick i 18-årspresent. Eller ska få. Jag fick välja ut den och sedan se på när dom slog in den och på lördag får jag öppna paketet. Tack farmor och farfar! Nu hoppas jag bara att jag tycker lika mycket om den på lördag när jag ser den igen, annars får jag ångest. Hehe. Idag har i alla fall varit en bra dag och här får ni en bra låt: Gotye – Coming Back. Godnatt fina!
Bara för att det blir så mycket roligare med bilder! Och för att jag tycker vi är söta och för att vi har känt varandra så länge och jag gillar dig så mycket. Hihi.