FÄÄRDIG!

Äntligen färdig! :D Som sagt, jag suger på att packa. Jag lyckades i alla fall få ner allt (vilket vore konstigt annars eftersom jag har en stor väska...) och nu måste jag bara plocka undan lite (läs:mycket) innan jag kryper ner med sängen och one tree hill. Hoppas bara att vågen på flygplatsen inte visar mer än vår, för min väska väger 22 kg och max är 23, heheh.

Måste även säga att jag har haft en otroligt bra vecka här hemma. Jag har varit på topphumör, träffat många underbara vänner och ändå lyckats klämma in både lite plugg och träning. Ha det bäst här hemma nu älskade finisar!

IMORGON DRAR VI

TAGGAAAAAAA! :D Spansk musik i högtalarna och vetskapen om att vi åker imorn gör mig helt hyper. Men först måste jag ta tag i den där jekla packningen, och ni som känner mig vet både vad jag tycker om det och hur bra det brukar gå.... :/

Meeen det är ju värme och sol och festande vi pratar om, så jag ska nog lyckas B)

aaagghhh, 2 dagar!!



Dagen med spanjorerna på skansen var faktiskt rolig. Nu är det snart våran tur att åka till dom, om 2 dagar är vi där! :D Är helt galet taggad, det kommer bli gryyyyymt!! Att man precis fått ett meddelande om att det är ca 37 grader och att vi ska ta med sommarkläder och badkläder så att vi kan ligga på stranden gör det ju inte precis sämre. Såhär känner jag just nu: :DDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!! Hehe.

Bilbao just nu

on, 28 sep
Hög: 30  oC
Låg: 20  oC
to, 29 sep
Hög: 29  oC
Låg: 19  oC
fr, 30 sep
Hög: 29  oC
Låg: 19  oC

lö, 1 okt
Hög: 28  oC
Låg: 19  oC
sö, 2 okt
Hög: 30  oC
Låg: 19  oC
må, 3 okt
Hög: 28  oC
Låg: 17  oC

Snälla väderguder, låt detta väder fortsätta en vecka till!

sollentuna by night

Har inte tränat på 3 veckor nu, så kändes soma tt det var dags. 6 km löprunda i beckmörkret blev resultatet, stolt! Nu blir det one tree hill och chilledill. Puss på er.

2 bilder från fina Paris. Tror inte jag har visat dom förut, annars får ni väl stå ut med att se dom igen.

BREAKFAST AT TIFFANY'S



Ååh vilken underbar, gammal film! Jag älskar stilen och den gamla känslan. Äntligen har jag sett den, har velat göra det länge nu. Efter att 4 tjejer somnat nån gång under natten mellan fredag och lördag, alla ihopträngda i en bäddsoffa, och faktiskt sovit riktigt bra (åtminstone jag) åkte vi in till stan för att shoppa. Dock åkte vi in lite för sent, så mycket tid blev det inte. Fick i alla fall med mig en väska och efter lite fika på waynes blev det återigen att åka hem till Jonna där det serverades god middag och filmen ovan visades i deras biorum. Idag blir det plugg/chill/kista typ. Fin helg med fina vänner, det är bra det.


jag kan ha toffs nu, yeahyeah


Mycket vackert, right? Fick sluta 13:40 idag istället för 16, jag säger bara: WIHOO! :D Dessutom fick jag tillbaka två provresultat som var mycket bättre än jag hade trott. High five bitches!

parteej



Avslutningsmiddag och fest med spanjorerna. En riktigt rolig kväll! (Trots vissa mindre lyckade inslag...) :D

Idag har alla rudbeckselever, som inte har oturen att vara ettor eller gå idrottsledarlinjen, varit lediga. Min dag har delvis tillbringats hemma och delvis med ett gäng fina tjejer, filmen this is it och chokladbollssmet. Härligt värre! Sänder min djupaste medkänsla (tillsammans med en liiiten gnutta skadeglädje) till Sophie som fick tillbringa dagen i regnet och sedan gå hem med punkterad cykel, världen är bra orättvis.


shit happens

Idag har varit en dålig dag, dåliga minnen från exakt ett år sen påverkade allt. Den började skit och har sedan fortsatt likadant. Hade dessutom kemiprov som var riktigt svårt, ingen aning hur det gick. Tur att man har fina vänner i alla fall.
Nu blir det serier med glass, passionsfrukt och lillbror, chiilll måndagskväll!

skumma människor


Asså jag döör för den här bilden, den gör mig lycklig

en vecka med engelska blandat med spanska

Fyfan vad kul det har varit. Nu sitter spanjorerna på planet och det känns otroligt tomt här. På ett sätt är det hur skönt som helst, men jag kommer sakna dom!! Helt galet har det varit. Men om två veckor befinnor vi oss i spanien, jag är taggad till tusen! Innan det ska jag visa massa bilder från deras vecka här, men nu: kemiplugg. Adios amigos!

la gente esta muy loca



3 random oredigerade bilder från en gaaaaalen dag fylld av svenska tradtioner. Hoppas los spanjors tyckte det var lika roligt som vi! Även kvällen igår blev otroligt lyckad tillslut, rätt galen den med. Ett awesome dygn helt enkelt! Imorgon är det skola och sedan laserdome som står på schemat. Have fun bitches!

jajajajajaja



Åkte till Solna idag på håltimmen för att klippa mig. Åh vad jag gillar min frisör! Fick med mig en miniplattång därifrån också, perfekt för mitt korta hår. Imorgon kommer Jon tillsammans med resten av spanjorerna och jag är taggad till tusen för allt vi ska göra! Fullspäckat schema med grymma saker. Skolan får lösa sig sen, när jag har mer tid... :$ Nu ska jag plugga lite till och sen tillbringa kvällen framför tv:n, sista kvällen själv på länge!

(rubriken är hur man skrattar på spanska, vilket jag är säker på att ni ville veta)

BESO!



♥♥♥


Åh vad mycket roligt det finns man kan göra istället för att plugga. Kolla t ex hur söt Turk är? Alltså scrubs i mitt ♥.
Nej, nu måste jag faktiskt få nånting gjort, måste ju plugga för nästa vecka också. Seeya.

då var det bestämt



Utbytet med Bilbao kommer bli heelt awesome! Hela nästa vecka, från fredag till söndag, kommer vara fylld av aktiviteter här hemma i sverige tillsammans med spanjorerna. Sedan, den 30, drar vi till Spanien för att tillbringa en fartfylld vecka där. Jag hoppas bara Jon svarar på mitt mail, det skulle ju kännas bra om jag vet nånting om honom innnan han kommer... :$

Annars känns det väldigt tomt här hemma nu, brassarna åkte hem idag och jag saknar dom redan! Härligare personer får man leta länge efter. De senaste dygnen har tillbringats med dom och saker som shopping, bio, fotboll mitt i natten m.m. Längtar tills jag kan åka till London och besöka Adriana! (Hon ska plugga där och vill inte bara att jag ska komma, hon förväntar sig att jag kommer B)) Det där kändes grymt konstigt att säga på svenska om ni undrar, har bara engelska i huvudet efter dom här dagarna. Och oj vad det här blev långt, bäst att jag slutar innan ni dör av tristess (det vore ju lite tråkigt...(a)) Pusshej!