lunchtime



Dagen efter midsommar, häng vid Herrängs marina med brorsan. En riktigt bra dag det! Sen blev det egengjorda macaroons, eller whoopies som dom hette, som var så snygga att ni ska få se dom någon gång! :) Btw, var lokan riktigt god. Loka likes L.A. Alltså loka likes mig. Var ju ett måste att testa! Har lunchrast nu men ska snart tillbaka till jobbet så hinner inte mer nu. Så fort jag har slutat blir det att åka till törnskogen, där jag ska bli bjuden på en berömd kronärtkockssoppa haha. Ha det bra!

midsommar @ landet



En riktig midsommar, med dans, midsommarstång och sill blev det. Fast ingen sill för mig dåra, det är ju så äckligt. Idag trodde jag att jag skulle jobba, men istället blev det kortspel, snack och solande nere vid vattnet. Helt okej! ;)))

finally



Här är bilderna jag skrev om och nu drar jag snart. Trevlig midsommar allihopa!

vafan

Blogg.se laggar så tydligen kan ni inte se mina bilder. TMB. (Trött Man Blir för er som undrar) Laddar upp dom så snart det går!

we don't waste no precious time

Två random bilder från bästa resan, med eiffeltornet och utsikt over paris som bakgrund. Så fint det var! Den staden skulle jag kunna tillbringa mycket tid i, jag gillade den nämligen skarpt. Kvällen hos johanna igår tillsammans med delar av klassen var riktigt kul, även om jag inte kunde stanna så länge. Eller orkade är väl mer rätt ord. Sömn har det blivit lite för lite av de senaste dagarna. Nu ska jag ägna min tid åt att packa, ikväll åker vi till landet för midsommarfirande och annat. Mys är bara förnamnet!

Saknat mig?

Hemma från paris och första dagen på jobbet avklarad. Resan var heeeelt awesome! Nu ska jag iväg till johanna, så det här är den uppdatering ni får just nu. Men jag lovar en större senare med mer detaljer om resan och massa bilder! Pusshejsålänge.

taggaa paris!


Usch vad jag hatar att packa. Och jag är så dålig på det, kan man inte bara få slänga ner hela garderoben? Jag är långt ifrån klar än men ändå hamnar jag här. Inte bra!

Tanken på att jag, Elin och Carro sitter på ett plan till paris om cirkus 15 timmar hjälper  åtminstone lite. ;))))

9/6



Insåg att jag inte hade lagt upp några bilder från skolavslutningsdagen, så här kommer några stycken. Annars packas det för fullt här hemma hos mig, för imorgon åker vi till pariiiis!!!! :DDDDD Överlycklig tjej. Att planet går 7.35 och att vi måste åka kvart över 5 är väl helt enkelt något vi får leva med. Det ska även lagas indisk mat här lite senare, för ikväll blir det partyyy! Dock inte här hemma. Kanske inte bästa kvällen med tanke på vilken tid vi skulle upp imorn, men if you snooze you loose! (För er som har läst Elsas mode)

Nu kommer det troligtvis bli rätt tomt här under den kommande veckan, så jag säger helt enkelt hejdå så länge och ha det bra här i hemma Sverige så ska jag se till att ha det bra i Paris! :D

fy fan vad du är bra!


På tredje bilden får ni även se min nya frisyr. Vad tycks?

Igår tog storasyster studenten och det firades med buller och brak. Och flak för hennes del.  Hela skolgården var fylld med glada studenter blandat med föräldrar, kompisar, släktingar och syskon som ville fota och dela deras glädje. Dagen blev riktigt lyckad och jag hade mycket kul (:DDD), men efter att ha åkt hem till Elin ett tag efter att dom flesta hade gått blev det rätt sent. Och tillsammans med en hyffsat tidig uppgång imorse har det resluterat i en trött tjej... Även något stressad eftersom jag har tusen saker att göra och många människor att träffa innan Paris, på alltså ungefär två dagar. Lycka till till mig!

Nu blir det i alla fall lite bad och senare skräckfilm, jordgubbar och trevligt sällskap. Ciao!

SOMMARLOV

Japp, nu är det lov! Det har firats in med glass, jordgubbar och bad vid badberget. PLUS att jag har fått sommarjobb, wihoo! Så kan jag ju bara påminna lite om att jag åker till paris om 5 dagar, kan det bli så mycket bättre än så här?


blommigt

Med hjälp av en nål, tråd och riktigt snäll farmor är nu min klänning precis lagom lång. Perfekt! Nu blir det studentfirande.

några härliga dagar



Bilder från helgen, med fina tjejer i korgil. Där årets första dopp har tagits, krocket har spelats, skratt har skrattats, glass har ätits och vatten har sprutats från vattenslang. Härligt som bara den helt enkelt.
Solen, som även den var med oss nästan hela tiden, hjälpte till att ge mig en något mörkare nyans på huden (även om den är långt ifrån mörk...(a)) vilket känns bra nu till skolavslutning, studentmottagning och paris! :D

Nu är absolut sista skoldagen klar, även om den bara bestod av tio minuters betygsnack. Resten av dagen har spenderats i affärer med Johanna (3:e och 6:e bilden) och kvalitetstid ute i solen. Eftersom vi är lediga imorn och vi i princip har sommarlov tänkte vi fira med lite filmkväll och gott käk ikväll. Supermys!

coolt :O

Kolla på första bilden från inlägget om grönalund, lite längre ned. När jag tog den var det en geting som höll på att flyga in i mitt öga och Nella upptäckte att jag lyckades fånga den på bild! Kolla noga, mellan Elins och Nellas hand ungefär, så får ni se detta mirakel! Riktigt arg ser han ut.

grattis Sverige!



Jag har lärt mig att det är ganska så mycket att fixa inför en studentmottagning. Nu är i alla fall gräsmattan klippt och ett partytält uppsatt och jag ska snart in till stan för att möta upp två fina tjejer. Det är ju trots allt nationaldagen!

I'M BACK

Tillbaka från några härliga dagar ute i korgil, tillsammans med Johanna och Elin! Och om ni undrar vad Korgil är så är det vårt landställe. Och om ni undrar vart det ligger får ni ta och söka upp det, för jag orkar inte förklara det här ;)))

Citat från helgen:

"Vad betyder rabboxe? -En oxe som är redo att anvestera"
(anvestera fick vi höra att det är när man drar sig ur en investering. Riktig förklaring: en sorts sik)

"Vad är knjas? -Ett finare ord för när nånting går lite tokigt"
(riktig förklaring: en rysk furste eller något sådant)

"Et fordon som går riktigt fort? -permobil!"

Om man spelar Rapparkalja och Med andra ord kan det bli rätt kul ibland. Om ni inte har gjort det så borde ni testa. Ikväll blir det att dra ned till edsviken, om jag orkar. Det får tiden utgöra. Puss så länge!




GRÖNALUUUND!



Två bilder från en helt grym dag/kväll på grönan igår! Jag var barnsligt glad och taggad på i princip allt, förutom möjligen pop expressen och fritt fall. Eller fritt fail som Kalle sa. Hahah. Och om ni inte ser det så är det 12 av oss som sitter i berg&dalbanan på bilden. Kalle (andra Kalle den här gången) åkte inte mycket, så han fick istället agera mästerfotograf. Visst lyckades han ganska bra? ;) Spökhuset var så läskigt att jag höll på att skita på mig, men med Stoffe och Johanna vid min sida klarade jag mig igenom!

Totalt sett blev det en helt underbar dag, trots att jag hade rätt ont i halsen efter allt skrikande. Men det är smällar man får ta för en bra dag som den här, right? ;D

Fler bilder kommer upp nån annan gång, troligtvis även på fejjaaan, men nu måste jag packa för landet. Jag åker dit med syster idag och imorn kommer Elin och troligtvis fina Johanna också. Apmys! Puss på er och hejdå.