en kväll med mycket fajna tjejor

Mycket roligt och mysigt blev det hos Elin igår med prat, skratt, musik och annat. Nu är det lördagskväll och det luktar kladdkaka i hela huset. Jag måste säga att det kurrar lite i magen.


Bara för att jag tycker så mycket om dig

tralalalalaaa


Åh så härligt det ser ut, jag blir alldeles lycklig! Det gick helt enkelt inte att låta bli att le när jag såg den här bilden, på weheartit.

så sant


Jag vet att jag har visat den här bilden förut, dock inte på den här bloggen tror jag. Hursomhelst är det verkligen värt att tänka på när allt känns jobbigt, tungt och segt. När man har mycket läxor, är ledsen eller bara allmänt trött. Lite så verkar det vara för ganska många just nu så därför tyckte jag det var värt att visa den igen.

vad hände?


Tydligen så har vi nationella prov i engelska imorgon, samhällsprov nästa vecka, ett kapitel matte som ska vara klart till på torsdag, 3 stora svenskauppgifter, en idrottsuppsats, mattenationella vecka 7 och ännu mer kommer snart. Hur gick det här till?

en något ovanlig lördag



Jag måste säga att filmen som syns på bilderna ovan var riktigt bra och verkligen sevärd! En romantisk komedi, men inte precis som alla andra. Ingen man bara glömmer bort med en gång. Den sågs igår tillsammans med Erik, Jonas och Petter, mycket roligt! :D Igår var jag även med Michaela för första gången på riktigt länge! Roligt att man kan ta upp kontakten med gamla barndomsvänner igen :) Drygt en timme var vi ju dock först tvungna att spendera i skolan, men om vi inte hade gjort det hade jag ju t ex inte kunnat åka till Jonna ikväll, där jag ska träffa lite blandade tjejer för filmkväll. Så värt! Tycker synd om er stackare som måste gå till skolan imorgon.

riktigt gamla gubbar




Om någon har varit och kollat på dessa lergubbar och även sett filmen mumien måste ni hålla med mig om att armén i filmen är skrämmande lik den här. Eller är det samma? :S

Efter den långa skoldagen idag åkte jag förbi centrum, där jag fastnade riktigt länge med sötaste Dalena. Med mig hem fick jag också ett par supersnygga shorts, awesome! :D Nu är jag jättetrött och ska snart gå och lägga mig. Vi har ju dessutom skola imorgon, vilket jag hade hunnit glömma bort igen. Vissa saker är förvånansvärt lätta att glömma. Men det är lätt värt det ändå, en timme skola på en lördag mot att få ledigt en hel måndag.

....

Precis när jag hade bestämt mig för att åka till Romme på idrottsdagen märkte jag att jag kommer behöva gå upp typ kl 5. Seriöst, skjut mig. Men what the häck, ibland får man offra sig lite för något riktigt roligt, right? B)

kan det inte vara min tur snart?



Kan inte jag få chansen att skicka ett sånt här fint vykort snart? Få chansen att berätta för alla hur skönt jag har det på ett varmt, härligt ställe. Nu är jag faktiskt trött på det här vädret som visas utanför fönstret. Kallt, äckligt och blött. Och det värsta är att det kommer dröja länge innan det blir varmt igen. Så, kan det inte bli min tur snart? Min tur att slippa ifrån Sverigeklimatet och alla läxor ett tag, och göra alla avundsjuka med ett fint litet vykort.

lite såhär såg det ut en kväll för några dagar sen


uppsala konserthus - jullov 2011

 

Det här inlägget skulle jag egentligen ha publicerat igår, men jag hann aldrig det. Det blev nämligen väldigt stressigt efter att jag hade dansat och svettats med Elin och David till att jag skulle vara hemma hos Johanna. Men nu är vi i alla fall klara med friskis&svettis-dansen! Och kvällen blev, som väntat, supermysig. Något annat kan det aldrig bli med dessa ünderbara tjejer! Även om den började lite mindre bra, jag tappade nämligen bort mig heelt därborta i töjnan, hahahaha. Resten av kvällen/natten blev det tacos, monopol, skräckfilm, massa snack och annat skoj. Bilder kommer när jag laddat över dom till datorn. Puss på er tjejer!

fredagsmys

Min dag i allmänhet: hemgjorda skräckfilmer, vanliga lektioner, hål i örat, otroligt full zumba och snart kommer Ellen hit och gör mig sällskap för lite fredagsmys. En helt okej dag. Zumban var dock så full att stackars Jonna, Johanna och Nella skyndade sig dit bara för att få beskedet att dom fick gå hem igen. Jag och Saida kämpade dock hårt, perfekt för att känna sig värdig lite gott till kvällen. Håltagningen gick väl inte heller helt som vi hade tänkt oss, men det slutade hur som helst med att jag och Jonna gick därifrån med ett varsitt hål på rätt ställe. Och båda var riktigt nöjda. Hoppas bara att det håller sig snyggt nu...



Nu längtar jag till sommaren. Riktigt mycket faktiskt.

är man två så är man aldrig ensam

Vissa saker är bara inte meningen att dom ska vara helt ensamma, exempelvis inte gungor. De ser så övergivna ut när de hänger där helt själva. De ska vara omgivna av av liv, inte hänga helt stilla med bara sin skugga som sällskap. Är det någon som håller med mig? Jag har i alla fall alltid tyckt att det ser så sorgligt ut när man går förbi en övergiven gunga. Sorgligt och lite småläskigt. Människor är nog heller inte menade att vara ensamma. Och inte heller hål i örat, har jag tydligen bestämt mig för. I alla fall inte på ena sidan, för jag där ska jag ta ett till hål. Det är så förbaskat snyggt så nu ska det äntligen bli av!

 


Inte okej.

Usch, inte okej att man håller sig undan plugget på det här sättet. Känner att jag har blivit grymt dålig på att plugga. Om det nu är något man kan vara dålig på? Hur som helst borde min kväll ha sett ut såhär: skriva uppsats, skriva uppsats, skriva uppsats!!! Och en engelskauppgift till imorgon. Istället har den sett ut såhär: centrum, datorn, mat, centrum, skype, facebook och nu sitter jag här. Fan alltså!

För att göra det här till ett lite roligare inlägg kan ni få två bilder från när vi bakade de snyggaste muffinsarna eveeer. Men eftersom Elin (som vanligt) inte har varit snäll och skickat dom till mig, får ni en länk till hennes blogg istället. Klicka bara här. Enjoy!


djungelboken, hell yeah!



Så har man varit på teater för första gången på flera år. Eller musikal var det väl egentligen. Kom hem för en liten stund sen och tro det eller ej, men den var riktigt bra! Modern version av djungelboken, framtisversion i stadsdjungeln. Den utspelade sig på de vita och svarta rutorna på plattan med riktigt bra tolkning av alla karaktärer. Jag menar, apor tolkade som stureplansfestare? Haha säger jag bara.

Imorgon blir det sovmorgon och sen får jag resultatet jag har väntat länge på. Hoppashoppashoppas att det blir som jag vill! Mer kan jag inte göra just nu, annat än att vänta. Och hålla tummarna. Vilket jag gör, så hårt att dom nästan går av.


sista lovdagen

Fyra härliga dagar har nu spenderats med Carro där vi har sprungit runt i både Stockholm och Uppsala och haft roligt. Perfekt var det också att jag fick tillbaka min kamera samma dag som hon kom! Snacka om hur glad jag blev, jag som trodde att den skulle vara borta i flera veckor. Så lite bilder kommer senare.

Något som inte är lika kul är att skolan börjar imorgon igen. Vilket betyder att idag är sista lovdagen. Och som vanligt har jag lyckats spara nästan allt plugg till sista dagen, så idag blir det pluggpluggplugg. Sådant som jag egentligen borde ha gjort tidigare. Hoppas ni kommer ha en roligare dag!

Vad hände med alla dagar egentligen?

Hejsan!

Äntligen har man fått träffa Malin då! När var det senast? Gotland i början av sommaren? Nej, jag tror faktiskt vi träffades snabbt i stinsen precis efter att skolan hade börjat... Vi som träffades varje dag förut. Du skulle börjat i Rudbeck istället Malin! Vi gjorde hur som helst de snyggaste cupcaksen. Rosa med vit smörglasyr och strössel. Bilder får ni dock någon annan dag eftersom Elin inte vill vara snäll och ge mig dom. Hon borde förresten också få lite creds för våra fina konstverk.

Imorgon blir planerna att filma skräckfilm (dock inte vår den här gången) och sedan på kvällen kommer Carro, som stannar i två dagar. Sedan följer jag med henne till Uppsala. Wihoo!

nyårsafton och annat kul



Bilder från bilresan till katrineholm. Några bilder på själva nyårsafton blev aldrig tagna, bara några få med mobilen. Det är liksom inte samma sak utan min kära systemis. Men kvällen blev kul ändå! Dans, musik, fyrverkerier, failade thailändska ljusballonger (?), film, snack och middag kan väl på ett unggefär sammanfatta kvällen/natten. Var dock otroligt trött dagen efter, efter att bara ha sovit fyra timmar. Men det var det värt!

Idag har vi filmat skräckfilm och våran kommer bli sååå bra! Förutom att vi inte kommer hinna klart. Och att den inte är läskig. Och att vi typ inte har nån musik. Menmen, jag tycker vi är bra ändå. Nu blir det desperate housewives, ciao amigos!