22:49

Det är inte ofta det blir middag halv elva på kvällen! Men idag blev det det. Jag har nämligen varit och jobbat. Eller okej då, provjobbat. Men tydligen måste han se mer av mig innan han kan säga nånting? Så vi får väl se hur det blir. Nu ska jag i alla fall sova snart för jag är typ döööd. Godnatt älskade läsare.

Btw, TAGGA GRÖNAN IMORN :D första gången på flera år, woopwoop!




tjalallala

Det är en glad tjej som sitter bakom tangentbordet, om ni undrar. En glad men otroligt trött tjej. Trots att det har varit en rätt jobbig dag på vissa sätt är jag glad nu. Gladgladglad.

Nu undrar ni kanske varför? Och det ska jag berätta!
  1. Har sovmorgon imorn till 12.20 (den trötta tjejen jublar högt! :D)
  2. Jag fick MVG i idrott, trots att hon hade skrivt VG
  3. Jaf fick MVG på kemikursprovet (VILKET JAG ALDRIG TRODDE ATT JAG SKULLE FÅ! :O) och därmed mvg i betyg :D
  4. Vi ska till grönan på onsdag, där jag inte varit på typ 3 år!! Eller inte för att åka nånting i alla fall B)
  5. Jag har massa idéer och snilleblixtar för mitt rum
  6. det är bara 3 skoldagar kvar och 2 VECKOR KVAR TILL PARIS
Det var väl ungefär det. Fast sista punkten, åtminstone första delen, känns faktiskt inte bara roligt. Nu tycker ni säkert att jag är helt dum i huvudet, men det känns nästan sorgligt. Lite åtminstone. Då får man ju inte träffa alla liksom! Fast riktigt härligt ju är det förstås också. Väldigt.

Ni som har sett mig idag vet nu att jag vågade mig på den där stora förändringen. För er som inte har sett mig: jag har numera kort hår. Bilder lär dyka upp, nån gång i framtiden.





alla som inte hoppar



Jordgubbar och studsmattehoppning med David, Pekkari, Rudy och Ellen fick avsluta kvällen. Nääääjs. Så varför denna suddiga bild undrar ni? Och jag vet inte svarar jag. Men jag är trött och ska duscha, sen sova, nu. Så godnatt kära små rumpnissar!


GRATTIS BÄSTA MAMMA




Dagen till ära gick vi upp och fixade frukost till vår kära mamma, för ni har väl inte glömt vad det är för dag? ;)
På frukostbordet stod papaya, melon, ägg, nybakade scones, marmelad och annat gott. Tredje gången jag äter varma scones den här veckan, men jag överlever nog :)) Med tanke på hur sent det blev igår kändes det något jobbigt att behöva gå upp och fixa frukost, men är det morsdag så är det! Nu: Kista.


saturday

En riktigt mysig kväll blev det igår med tejerna! Men filmen var sämst. Haha.

Nu ska jag iväg till frisören, och om jag är riktigt modig så kommer ni snart få se på en stoor förändring. Senare ikväll blir det tjejmiddag. CIAO!



4 skoldagar kvar

Japp, det är sant! Bara 4 skoldagar kvar i mitt första år i gymnasiet och inga läxor kvar. Känns rätt sjukt egentligen :O

Planerna för kvällen är att träffa upp beezta vännerna Elin, Johanna och Malin och senare även Amanda. Först Kista, sen får vi se vad vi hittar på. Skoj blir det nog i alla fall! Måste springa, CIAO AMIGOS.

hoppas alla dem får känna så här

Wihoo, sista inlämningsarbetet är inskickat nu och imorgon har jag de (förhoppningsvis) två sista proven för det här läsåret! :D Tänkte bara att ni ville veta.

Här är en bra låt som kan förgylla er kväll lite.

love it


bilder från weheartit.

Nybakade scones till frukost, one tree hill och låååång sovmorgon. Me like!

chillmode



Lite bilder från i lördags, som jag lovade. Tagna av Jenny och snodda från facebook av mig. Träningen gick bra så nu blir det bara chillaxin' all night long. Tror till och med vi har glass i frysen... :D

så jävla skönt

Kursprovet i kemi avklarat och sovmorgon till 12:30 imorn, wihoo! Kvällen ska bara ägnas åt träning och sen seriemaraton. Typ. Ha det bra!


kursprov i kemi imorgon

- INTE ROLIGT. Svårt som bara den och jag kommer dö.

Kvällen igår var desto roligare. Trots att jag egentligen bara lyssnar på typ 2 av Familjens låtar var det otroligt värt. Härlig stämning med så mycket dans och hopp att jag blev aldelles svettig och har träningsvärk idag. Riktigt lyckad måndagskväll.

Nu ska jag återgå till kemin. Wish me luck!


måndag

Trots att jag har varit otroligt trött hela dagen efter att jag var tvungen att gå upp kl 6, har det varit en hyffsat bra dag. Håltimme hemma hos Frida med henne, David och Elin, en god lunch och Moulin Rouge kändes riktigt härligt. Nu återstår dock att pluggapluggaplugga innan konserten...

Fast först blir det kaffe och one tree hill, annars kommer jag aldrig orka B)


TAGGAR FÖR IMORN

... med Familjens låtar pmupandes ut ur högtalarna, lyssna här.

Nu ska jag duscha och sen sova, måste vara i simhallen kl. 7.00 imorgon. Inte lika värt. Sov gott!

det snurrar i min skalle

Kvällen igår blev totallyckad! Att sitta på en brygga hela kvällen, med musik i högtalarna, vänner runt omkring sig, både nya och gamla, spela med andra ord, grilla korv, mashmallows, piroger och majs, det är sommar det. Och det är härligt det. Min kamera fick stanna hemma, men Jennys bilder har redan kommit upp på facebook, så några ska jag nog kunna visa er senare.

Dagen idag har inte varit lika härlig, då jag har suttit begravd i plugg nästan hela tiden. Allt för att kunna undvara kvällen imorgon, då familjen spelar på grönan! Då struntar jag i kemikursprovet och allt annat, för att istället stå och trängas i en stor folkmassa och sjunga med i låtar så att man nästan blir hes. Så värt.



yesterday



Lite fina och halvfina bilder från igår.

Ikväll blir det grillning vi edsviken, ska möta upp massa männsiskor på ica snart. Ha en bra kväll!

parteey

Toppenkväll hos Ellen! Det är allt jag har att säga just nu, för nu ska jag sova. Sweet dreams alla.


tillsammans är man mindre ensam



Ensam är stark, men tillsammans är man starkare. Vissa dagar är man extra tacksam för människorna runt omkring sig. Idag har varit en sådan dag. Tack för det älskade vänner, ni vet nog vilka ni är!

Åh vilken jobbig dag det här har varit! Snack om döden på levnadsläran då mycket känslor kom fram och tårar rann för många.
Sedan spanska där det visade sig att vi hade prov, uppsatsskrivande. Mina tankar var på helt annat håll efter lektionen innan och jag kan säga att jag inte ser fram emot att få tillbaka det provet.
Efter det hem, där jag inte fått hälften så mycket kemi gjort som jag hade tänkt och jag har märkt att jag inte fattar ett skit.
Till råga på allt har jag blivit ordentligt nervös för imorgon. Jag orkar inte ett dåligt resultat. Jag gör verkligen inte det.

Nej, positiva tankar nu! Imorgon blir det helg och då vankas både fest och filmkväll. Och mycket kemiplugg.... Skärp dig nu, POSITIVA tankar var det! :D


satans bussar, satans tider

Varför går aldrig bussarna i tid?
Åtminstone inte 607, som jag tar hela tiden, överallt.
Och hur har jag kunnat bli en sådan tidsoptimist att jag alltid missar den? Hmm, inte bra.
Rebecka och jag fick i alla fall en skön promenad från träningen (Y) och pappa fick en anledning att ta bilen till stinsen innan...

Till att avsluta med tänkte jag länka till en blogg jag börjat följa på sistone, jojjolillie.blogg.se/. Enjoy!


gourmet

Vi var vid rösjön och lagade mat på trangiakök idag (idrottsuppgift) och tro det eller ej, men maten blev riktigt god! Vi gjorde wok med kyckling, nudlar och grönsaker. Och soja. En riktig gourmetmåltid faktiskt. Det hade jag aldrig trott att vi skulle lyckas med mitt ute i skogen. Att folk såg ormar precis där vi var kändes dock inte lika trevligt...


AHMEN HA DEN ÄRAN


Snyggingen på bilden ovanför heter Elin och råkar vara en av mina allra bästa kompisar. Dessutom råkar hon bli sjutton idag, SÅ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!♥ Du betyder mest och det kommer du alltid att göra.

Om ni vill besöka hennes blogg så gör ni det här.


blixtar och dunder

Oj jeeeklar vilket väder det blev! För några sekunder sen småregnade det bara lite sen plötsligt bröt helvetet ut. Åska, blixtar och hagel. Det lät nästan som att haglet skulle gå igenom taket :O Fast nu blev det bättre igen. Weeird.

matte b

Att vår z-dag till största delen imorgon består av matte b kursprov känns inte särskilt kul och det får nog avgöra planerna för ikväll: mattemattemattematte.
Men först: smoothie och one tree hill! Det tycker jag att jag kan förtjäna efter koopertestet och allt (där jag för övrigt förbättrade mitt resultat med typ en minut! :D).


See you later!

the 50's



Det här är vad jag har ägnat stor del av kvällen åt. Martina skulle på skiva och jag tog chansen att lämna matteboken ett tag. Dock tog det mycket längre tid än jag hade tänkt mig, det där håret var inte lätt kan jag säga! Roligt var det i alla fall, inte minst att kolla bland gamla kläder, smycken och accesoarer från vinden och mammas garderob. Resultatet blev bra tycker jag, och när hon sprang iväg till tåget hördes folk säga att hon såg ut som en riktig 50-tals flicka.


JOHNOSSI




Hela kvällen var helt totalt jäkla awesome. Det finns inget annat sätt att beskriva det. Vi var där tidigt och hade skoj innan. Sen började konserten. VILKEN KÄNSLA. Grymt mycket folk, och ett tag trodde jag verkligen att jag skulle bli ihjälklämd där mitt i folkmassan, men tack vara Nella så klarade jag mig. Och man kände sig otroligt levande när man stod där, hoppade, klappade och sjöng med tillsammans med alla andra. Efteråt träffade vi upp några andra och började gå bort mot centralen, med lite stopp här och var på vägen. Tack för den här kvällen allihopa!


fredag den 13:e

Åååh vilken bäst kväll! Helt grymt var det. Mer uppdatering kommer imorgon, nu ska jag sova. Godnatt på er!

konsert

Nu åker jag snart in till stan med de fina brudarna Johanna och Nella, för ikväll blir det Johnossi! WOHOO! :D och håll utkik, bilder lär dyka upp senare ;)


life's a bitch


Bilder från lanzarote.

Tänk att vissa ska behöva bo i slumområden, medan andra får leva så fint. Tänk att vissa får gå flera kilometer för att hämta vatten medan vi bara behöver sätta på kranen och bekymra oss för om vattnet är lagom varmt. Tänk att vissa får se nära och kära svälta ihjäl medan vi slänger mat varje dag. Tänk att vissa inte har någonstans att bo medan jag sitter här i mitt nyomgjorda rum med en laptop i knät. Varför är livet så väldigt orättvist?

tips


Otroligt god kycklingsallad jag fixade igår! Superlätt att göra var den också.

  • Skär kyckling i bitar ock stek den
  • Koka pasta
  • Välj ut grönsaker att ha i och skär dem i bitar. (Jag hade tomater, gurka, oliver, soltorkade tomater och paprika)
  • Gör en dressing (olja, vilnäger, kryddor)
  • Blanda om och servera!
Finns det någon mer perfekt sommarmat? Gott, lätt, sommrigt & enkelt att ta med!

Det verkar inte bli någon gokart idag trots allt. Det hade nog krävts lite mer planering (a) Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Vi får se vad vi hittar på istället, roligt ska vi nog lyckas ha ändå.


dagens



Dagens outfit: bilderna ovan. Invigde mina supersnygga högmidje-shorts som jag köpte igår! Är helt kär.
Dagens härligaste: Bad i edsviken med la clase, även om det mest blev fotbad för min del (a)
Dagens jobbigaste: Cykling till stinsen med Elin på pakethållaren och Jonna som åkte mycket fortare, trots att hon också skjutsade! :O
Dagens bästa: fick tillbaka mina solglasögon!! Riktigt jobbigt utan dom i det här sommarvädret.
Dagens värsta: magnetröntgen ikväll....
Dagens taggning: GOKART IMORGON! :D troligtvis i alla fall. Åtminstone är vi lediga, vilket är riktigt skönt bara det.

Lite om min dag. Nu ska jag fixa lite kycklingsallad, hejhopp!

gokart



Nu kommer sanningen fram; jag har aldrig åkt gokart. När jag säger det är det många som blir förvånade och med tanke på hur länge jag har velat göra det så är jag förvånad själv! Och när man har en syssling som är (eller åtminstone var) bland dom bästa i Sverige så är det ju nästan skamligt. Men detta ska ändras, kanske redan på torsdag! Med en ledig dag bara så där passar det ju perfekt :D


jumpsuits


Ååh det finns så många snygga jumpsuits och jag bara MÅSTE ha en! Men här är det verkligen riktigt dåligt att vara kort, det finns nästan inga som sitter bra. Jag har testat massor, men de blir får långa! Idag har jag dock fått med mig en hem, som faktiskt sitter helt okej. Hade dock hellre velat ha den i svart, men den här var också snygg:)
Snälla hjälp mig någon, innan jag shoppar upp preciiis alla mina pengar... :S


god kväll

Lite plugg, mycket sol och jobbig träning senare sitter jag nu uppe på mitt rum och har ont i huvudet. Bajs på det. Men det har varit en väldigt bra dag (trots att det är måndag!!!) så jag är glad ändå :D

Här kommer två random bilder från igår.

Jag och Malin är glada för att det är riktig sommarvärme och vi har enormt goda smoothies i händerna. Och jag vet att mina ögon ser fuckade ut. :S


Elin och Malin, ser som vanligt bara otroligt söta ut.

sommardag

Ännu en dag blev det lunch i kungsträdgården! Fast den här gången var det med klassen, riktigt härligt med 4 timmars hål faktiskt. Och kungstärdgården var lika härligt som vanligt. Nu sitter jag ute på terrassen, med vattenmelon och ett stort glas saft framför mig och ska njuta av solen ett tag till. See you!


8/5 - 11

Oj va tiden går fort när man pratar i telefon! Klockan var ju halv nio nyss och jag hade goootttt om tid kvar att plugga... :S Men tjejen här nedanför är ju bara så fin, och när man inte har träffats på ett tag finns det så mycket att prata om! På fredag, kom vi fram till, kan vi i alla fall ses då båda ska på johnossi konserten på grönan. Någon mer som ska dit? :D

Annars har större delen av dagen spenderats på Malins gräsmatta tillsammans med henne och Elin. Bilder stod Elin för den här gången, så nu är det bara att vänta på att dom dyker upp på facebook. Men en riktigt rolig dag blev det!


Jag saknar dig gumman! Vad hände med planerna att flytta till sollentuna egentligen?

solig lördag

Otroligt härlig dag idag! Med sommarvärmen, lunch i kungsträdgården med Eva och Ellen, shopping i stan och nya fina saker med sig hem i påsar så känns livet på topp! Kameran släpades med hela tiden, men det var så härligt att gå runt i solen att jag totalt glömde bort den, så inga bilder får ni idag.

Eller okej då, ni får en nattbild från lanzarote. Det var så grymt fint! Nu blir det film.

7 dagar sedan



De utlovade bilderna från grillkvällen, inte de bästa men det kallas minnen!
Trots att det var så kallt att fingrarna skiftade mellan rött, vitt och lila (åtminstone mina...:$) så var det en sjukt värd kväll!

22.51

NU ÄR ÄVEN ERGONOMIUPPGIFTEN KLAR.
Känns skönt att kunna säga det, trots att den är långt ifrån det bästa jag har skrivit. Och då menar jag LÅNGT ifrån. Menmen, jag får väl skylla mig själv när större delen av kvällen spenderades i stinsen.
Jag kom i alla fall hem med flera fina saker, så nu måste jag bara bestämma vad som ska får äran att flytta in i min garderob och vad som får flytta tillbaka till affären. Det blev lite stressigt där borta, hehe...

Nu är jag är trött men glad, för imorgon är det fredag :D och jag är grovt taggad på helg!
Men först ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och sova några timmar. Så godnatt gott folk!

ingen vanlig dag


Att behöva vakna upp kvart över 6 en dag när man har sovmorgon, är kanske inte det
roligaste med ibland får man offra sig lite. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTA MAMMA!

finally



Tjoho, levnadsläran är klar! :D Jag ska nog aldrig mer spara en uppsats helt till sista kvällen. Tror jag... Nu ska jag i alla fall studsa iväg till sängen, sov så gott allesammans!

skjut mig, snälla

Varför är det så svårt att koncentrera sig på en uppsats som ska in imorgon, som jag skulle behöva lägga ner all tid på eftersom jag inte har börjat? AAAAGGHHHH. Hjälp, någon?


söta vänner hej



Medan jag bytte om för grillkväll, snodde två söta vänner min kamera och resultatet har ni här ovanför. Eller inte hela resultatet, vissa av dom är jag rädd att jag skulle förlora livet om jag la ut hehe. Hade i alla fall roligt när jag kollade igenom dom! Vilket är var jag har hållt på med sen jag kom hem från träningen, med det här som bakgrundsmusik. Nu är matteprovet avklarat och imorgon har jag en timmes skola, häärligt!
Adios amigos.

söndagsångest

Usch för alla omöjliga tal. Usch för att det står något annat i facit än vad man tror. Usch för matte. Usch för matteprov. Uschuschusch.
Och usch för den dåliga stämningen det blev nu. För att prata om något annat så var det i alla fall otroligt kul igår! Tyvärr så kom aldrig kameran fram under hela kvällen, jag var för upptagen med att snacka, äta gott och dansa. Och umgås med härliga människor förstås. Här får ni två bilder från Lanzarote istället.




Ha en bra söndagskväll allihopa! :D