CONGRATZ!

Ännu ett födelsedagsbarn idag, och även den här gången är det en riktigt fin och underbar tjej som blir ett år äldre. Grattis Nelson, hoppas du har haft en superdag och ha det megabäst i Tyskland!! I love you, tack för att du finns♥

Hela Rudbeck Fuckar Ur


NT-vecka på Rudbeck, NT-show på fredag. Jag säger bara: naaajs! Som tusan.
Älska Rudbeck asså.

GRATTIS VÄNNEN♥


Du är bäst. Och snygg. Och jag älskar dig.
Dessutom fyller du år idag, så här kommer ett stort grattis från mig, bloggen och alla (tusentals) läsare!
Puss på dig bästaste.

första advent

Förutom att ha jobbat har jag idag ätit pepparkakor och lussebullar och druckit glögg, första adventsfikat för i år. Trots vädret ute börjar jag faktiskt känna att det inte är så långt kvar till jul (:DDD) nu när vi har haft lussebullssbak, tänt ljus och fixat adventsfint här hemma.
Bilderna är från pepparkaksbak förra året. Den snygga tjejen på bilden längst ner är inte bara snygg utan rätt underbar också. Trots att hon höll mig vaken en del inatt, med bitchslaps och annat. Inte snällt asså.

gammalt och nytt


Det här är vad jag pysslar med idag. Eller åtminstone just nu, senare blir det lite andra planer.
Mamma plockade fram ett gammalt smyckesskrin och oj så mycket fint det fanns! Tänk vilka skattgömmor det finns som man inte vet om och som man kan hitta bara sådär. Happyface!


cuarenta y tres




Nyss hemkommen från supernajs kväll! Riktiga smakminnen från Spanien haha.

Och fråga mig inte ens hur det kom sig att jag hamnade här så fort jag kom hem...



spanienkväll imorgon


Shnyyygg bild
, jag vet. Kul ska det bli i alla fall!

"den som skrattar sist har svårt att fatta poängen"

Att gå och träna på friskis kan faktiskt vara riktigt kul, perfekt sätt att kombinera träning med att träffa kompisar. Men när man blir tillsagd av en sur gammal gubbe, som stirrar på en med en blick som kan döda - och då menar jag verkligen döda-, att man ska hålla tyst så är det inte lika kul... Whoopsie :$

Kom förresten på att mitt nya schema innebär att jag börjar 12:40 imorgon också, vilket innebär att jag är ledig nästan ett dygn mellan torsdagar och fredagar - FUCHYEAH GÅNGER TVÅ!
Sug på den ni.

den nya perioden

Jag älskar verkligen mitt nya schema! Tack vare det har jag idag haft tid att ägna mig åt det här:



och det här:


Efter några få kemital känner jag mig nu värd en paus och gör mig redo för att dra mig mot friskis och träffa Amanda. Fuckyeah, bra torsdag.

vad hände i helgen?



Fotomässan blev det i lördags med Johanna. Gosh vad det finns duktiga människor på att ta bilder! Så himla mycket coola, påverkande, snygga, söta, fina, konstiga och underbara bilder. Riktigt värt att gå dit! Lika kul var det också att träffa finisen Johanna, det var ju aldelleeees för länge sen nu. Lite äventyr i Ropsten hann vi med också, läskigt ställe det där asså. Johanna drog sedan vidare åt sitt håll och jag åt mitt. Närmare bestämt för att träffa grabbsen från Katrineholm. Inte heller dom har jag träffat på evigheter! Jonas var tyvärr sjuk, men vi andra hade trevligt ändå med stiltestning på weekday och 30-bitars sushi på hötorgshallen. Bland annat. Nu ska jag gå, vi ses pussochhej!


AVICII



OMGGGGG, I MARS ÄR DET VI SOM STÅR DÄR!!!!!

Sjukt taggad redan, som ni kanske märker haha.
Kom hem från Martina idag istället, för att sedan åka direkt till skolan. Något lite sömn kanske, men supermysigt har det varit! Nu taggar jag för en riktigt bra, men väldigt fullbokad, helg som börjar med att jag drar mig mot töjnan nu. Pusshej!

Cross your fingers and I will believe you




Detta übersnygga smyckeskors fick följa med hem i väskan från Örebro. Love it! Imorgon åker jag dit igen då vi har nästan två dagars ledighet. Fast den här gången åker jag själv, hihi. Ikväll skulle det ha blivit gospelmässa med tjejorna (nej vi har inte gått och blivit superkristna, johanna skulle sjunga! :D) meen den jag nyss nämnde har blivit sjuk, stackaren. Istället kommer Elin hit snart, rätt bra det med.

Krya på dig Johanna!!


photoshoot



Även om det inte alls är bra att röka så blir det förbaskat snyggt på bild.

farsdag idag


Grattis älskade pappa! Äggröra, scones och annat gott till frukost, börjar bli en tradition nu. Plus lite wiskeykolor doppade i mörk choklad, fast inte till frukost dåra utan bara en lite present. Hehe. Har sedan tillbringat dagen på jobbet och nu blir det kanske snart filmkväll borta i Sjöberg :)))



den 12 november 2011


Bild tagen i Örebro idag. Fin stad det dära! Kallt har det varit dock, som satan. Men mysigt. Som satan det med. Och åååh vad jag älskar Martinas lilla etta! Hur fin som helst är den. Och hennes alldeles egna. Nästan i alla fall. Hur som helst skulle jag också gärna bo sådär. Tack för detta dygn Martina, jag har saknat dig!

Nu är jag hemma igen, men eftersom jag inte mår helt bra får denna lördagskväll tillbringas hemma. Ska lyxa till det lite i alla fall, så snart ska jag krypa ner i ett varmt bad och kolla på lite serier. Kanske till och med kan leta fram en ansiktsmask också. Riktig ta-hand-om-mig-kväll, det var länge sen!

pictuuuuures




Ojojoj, här har det varit tomt på sistone! Vad kan jag säga, fullt upp helt enkelt. Nu är denna jobbiga vecka i alla fall nästan över och jag ska snart lägga mig i sängen och kolla på serier. Naaajjjz. Fast först måste jag packa. Direkt efter skolans slut imorgon drar jag nämligen till Örebro och fina syster. Ska bli grymt kul, har ju inte varit där en endaste gång än!

Btw har jag (äntligen) beställt bilder till mitt rum nu! Så nu ska väggen, eller åtminstine tavlan ovanför min säng, fyllas med massa fina minnen och snygga vänner. Ett litet random utval är det ni ser här ovanför.


sista dagen på lovet



Kolla vad min snälla lillebror fixade till mig! :D Okejdå, den där bilden kommer från weheartit. Men jag sitter faktiskt med en liknande sådan smothie i handen och kollar på one tree hill! Lite måste man ju få lyxa till det, det är ju trots allt sista lovdagen. Ett bra lov har det varit i alla fall; taxfree shopping blandat med lite jobb och massa skoj och chillande. Det kan nog inte bli så mycket bättre faktiskt. Värre är det nu när jag måste ta tag i alla läxor som skjutits upp - suck.

så mycket enklare

Michis och jag kollade film. Och drack julmust (<33333), åt chips och pratade om dagis. Det var tider det! (Vilket även är vad rubrike syftar på) Sedan blev det seriemaraton här hemma, najsnajs. Känner att jag borde vara trött nu, med tanke på hur lite jag sov inatt, men naaej det är jag inte! Aja, ska sova nu i alla fall och förbereda mig för jobb imorgon. Sleep tight guys!

direkt från facebook



Halloweenfirande igår. Bilden ovan är tagen från facebook och Sofias Iphone. Snygga, läskiga tjejer, right? Riktigt kul blev det! :D  Idag blir det chill/plugg först för att sedan träffa Michis. Awesoome.

min nya drog



Snygga människor, töntigt och riktigttiktigt bra. Synd bara att det ska lagga hela tiden...

23:39

Det är inte alltid kul att gå till frisören, det måste jag då säga. Inte det minsta nöjd kände jag mig idag när jag gick där ifrån! Kan ju hoppas att det känns bättre imorn, när jag fått fixa lite själv. Annars har det halloweenbakats idag, sådär på kvällskvisten. Riktigt gott blev det! Fast ändå ville Norea och Elin inte ha sina. Kan ju ha berott på att dom såg så otroligt äckliga ut. Nu ska jag snart sova, jobb imorgon. Först ska jag bara nörda lite serier (a)