oh yes

Igår klockan 14:50 började mitt sportlov och jag säger bara hell yeaah! Nu väntar en vecka av roligheter och chans att sova så länge man vill, kan det bli så mycket bättre? Lite synd att så många åker bort bara, så många fina människor som jag skulle vilja träffa. För mig blir det att stanna hemma i Sollentuna, men det känns inte helt fel det heller. Inte alls faktiskt. Mycket av tiden kommer nog läggas på att fixa i mitt rum (som för i övrigt typ är helt tomt nu! :O) och jag är supertaggad på det! Haha :D Annars ska jag träffa kompisar, ha roligt och chilla gaalet. Wihoo!


Typ såhäär glad är jag just nu :D Kanske inte den charmigaste bilden, men whatever. Nu ska jag fortsätta fixa i mitt rum och sen blir det fika i centrum med två härliga tjejer som jag inte har träffat på länge. Mys!

hey guys



Tog precis en riktigt lång och varm dusch, gud va härligt det är! Nästan lika härligt som att bada faktiskt. Och så där riktigt varmt ska det vara, så att det nästan ångar när man kommer ut. Kvällen har annars spenderats i skolan på filmfestival och på träning. Filmfestivalen var feeett grym och träningen gick bra, förutom att jag kom bort helt ibland. Någon som har gått på step för typ första gången? I så fall förstår du nog vad jag menar.

Nej, nu måste jag faktiskt ta och börja med samhällsuppgiften som vi ska redovisa imorgon. Återigen kan jag fråga mig hur man alltid lyckas spara allt till sista minuten? Hmm. Aja, det är ingen stor uppgift och när jag är klar tänker jag kolla på någon serie med en rykande het kopp te i handen. Lockbete?

tisdag vecka 8


Idag har jag gått runt med blå duk i håret och grå tröja på kroppen. Dagen kändes ganska så onödig och jag har varit trött. Men fina vänner och tanken på att det är lov snart har gjort mig glad. Tre skoldagar kvar, sen kan man sova så länge man vill, vara uppe så sent man vill, hitta på roliga saker under dagarna och ha kul på kvällarna. Inga läxor har vi kvar heller. För att visa vad jag tycker om det tar jag hjälp av en smiley: :D :D :D :D
Med dom orden lämnar jag er för att gå och äta middag, ciao!

ISPRINSESSA



Jaa, Elin såg ut som en riktig isprinsessa när hon åkte runt på isen igår och gjorde piruetter och hopp i sin fina dräkt. Otroligt duktig var både hon och dom andra och jag måste säga att jag ångrar lite grann att jag i 8-års åldern bestämde mig för att sluta. Tänk om jag hade kunnat virvla runt så där fint på isen? I en fin dräkt, till bra musik och göra häftiga hopp. Det vore nånting det.

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Roligt och mysigt var det, med snack, pinsamheter, tacos och charader. Tack för det Johanna, och alla som var där! Idag sov jag länge och sen blev det till att beställa tapeter. För jag lyckades bestämma mig, till slut, och jag tror nog att det kommer bli himla fint när det är klart. Nu ser rummet dock ut som att det har smällt ner en atombomb där, men det fina kommer väl. Så småningom.
Allt som allt har det varit en riktigt bra helg med mycket roligheter och mys. Avslutningen blev en god middag, solsidan och snart how I met your mother. Puss på er.


snabb uppdatering

  • Apmysig kväll igår med massa fina tjejer, spel och god mat i kista
  • Rolig dag med johanna, puss på dig!
  • Elin, du var fan grym!! (hon hade konståkningstävling idag)
  • Snabb träff med Jonna i centrum för presentshopping. Så fick jag med mig en superfin tröja hem också :)
  • Nu: skynda iväg mot töjnan för tjejmiddag hos andra johanna
Ha en bra kväll allihopa, puss!

tiden bara springer iväg

Så, nu har jag hunnit fixa en ny header också, som jag i ärlighetens namn inte ens blev speciellt nöjd med. Och detta medan läxböckerna fortfarande ligger oöppnade på bordet framför mig. Eller det där var inte helt sant, jag har det på datorn. Men nu hur jag bråttom som bara den för hinna att äta och sticka på träning, så det får jag ta tag i senare. Pusshej!

armband



Även om jag älskar armband så har jag kommit på att det inte är den fulländade outfiten att ha på prov, eller redovisningar för den delen. De är alltid ivägen när man sitter och skriver, de slår i bordet, plingar och har sig så att man blir alldeles irriterad. När man istället ska ha en muntlig redovisning känns det riktigt bra att ha dom där, något att stå och pilla på. Då vet man var man ska göra av händerna och det känns tryggt och hemvant. Men hur ser det egentligen ut? Stå och pilla på armen? Sanningen är att man ser otroligt osäker ut! Så på fredagen får nog armbanden stanna hemma.

Sådant här går runt i mitt huvud just nu, istället för spanskaord och svenskatal som det borde. Någon som kan prata lite vett med min kära hjärna?

sol sol bad och värme

Två random bilder på stället där jag kommer spendera mitt påsklov: Lanzarote. Som jag i övrigt fick reda på ligger utanför afrika, inte i medelhavet, alltså mer värme, sol och bad. Några veckor kvar kanske men jag längtaaaaar! :D

vinter på nytt



Mycket snö föll i fredags, det blev vinter på nytt. Nu står termometern på flera minus. Även om jag vill ha sommar och värme så är det faktiskt väldigt fint så här. Solen lyser så att snön gnistrar och allt blir ännu ljusare. Nu får den även hjälpa mig att lysa upp alla tapetprover som ligger utspridda i mitt rum. Mycket fint finns det och nu är det bara att bestämma sig. Fast det är inte så bara faktiskt.
Om ett tag blir det träning, men nu: matte. Ciao!

love is beautiful



Fina bilder från fin sida, wehartit.com. Och på måndag är det alla hjärtans dag, så passa på och gör något riktigt gulligt för den ni gillar. Eller ta modet till er att prata med den ni så länge har velat prata med. Det är sådant den här dagen är till för, kärlekens dag.

Konstig dag blev det annars idag, där alla bussar var inställda. Tänk vad sådant kan ställa till det! Så någon tjejmiddag blev det inte heller. Menmen, fika i centrum och fredagsmys kan vara rätt bra det med.

ångest

Alltså ååh, varför valde jag rudbeck egentligen? Kursvalsblanketten ska vara inne imorgon och jag vet inte vad jag ska välja. Beslutsångest, big time.

bilder säger mer än tusen ord

... så därför låter jag bilderna tala för sig själva nu.


Fredag förra veckan. Tack tjejer för en otroligt mysig och rolig kväll

blommigt och fint


Vissa säger att man kan spå i te. Om någon kan det får den gärna lära mig det, för det vore ganska häftigt.


Sovmorgon till 12.40- idrott - hål - spanska - hem - tv - plugg - träning. Rätt härlig dag faktiskt. Förutom att jag kanske borde ha ägnat lite mer tid åt pluggandet. Eller inte kanske, jag borde ha gjort det. Längtar till lovet ordentligt nu, då alla prov är över. Men nu orkar jag inte tänka på det, nu blir det grey's anatomy och te i min gigantiska, härliga, nya tekopp istället. Vardagsmys kallas det.


ett år äldre



Hahaha, såå söta♥ Ett litet smakprov från i fredags, som för i övrigt blev supermys. Nu är jag ett år äldre och många fina saker rikare. Och mer taggad än någonsin på att göra om i mitt rum (även de små detaljerna Elin ;D)! Riktigt synd att dom förstår så många fina tapeter med så otroligt fula detaljer bara, som allt glitter. Vad tänker dom med egentligen?


glad cheey



För idag blir jag 17! Wihoo :D

Torsdag

Nu är allt handlat och klart för imorgon. Tror nog att det kommer bli riktigt roligt! Måste bara stå ut med dagen i skolan först; ett troligtvis svårt prov, kamratrespons på en text och få tillbaka nationella... Varför kommer allt på samma gång för? Menmen, helgen kommer bli toppen så det är bara att stå ut! :D

Så en liten hälsning till sötaste Jonna, som gjorde det där lilla men otroligt gulliga som satte några extra plus på min dag. Inte lika snällt att ha sönder Johannas säng dock, bara för att du är avundsjuk... Fast du har nog ingen aning om vad jag pratar om (a) Puss på dig!

romme


Bilderna togs i romme förra året, då det var lite kallare än i år. Ungefär -30 grader närmare bestämt.

Trots att vädret inte direkt bestod av strålande sol och att någon tog min stav, var dagen i romme faktiskt riktigt bra! Det kändes helt underbart att få svisha ner för backen igen, och att vara där med massa kompisar gjorde det ju inte sämre. Backarna var bra pistade och det fikades i toppstugan med otroligt god varm choklad med grädde. Hur kommer det sig att den alltid smakar som allra bäst ute i backen?

Dagen idag var dock inte lika härlig. Var fortfarande trött efter gårdagen, att gå upp kl fem och åka skidor hela dagen sätter sina spår, och proven vi hade var svåra. Mycket svårare än jag hade trott. Uschuschusch. Så nu tänker jag på gårdagen istället.