awesome fredag

Hela dagen igår var supermys, med lång håltimme som spenderades hemma hos mig med "med andra ord" (roligaste spelet!!!) och fina tjejer, skoj med Ellen och David efter skolan och sen en riktig roligt och lyckad (trots att det var kallt och mina fingrar såg ut som fingrarna på ett lik :S) grillkväll med awesome människor, korv, mashmallows, jordgubbar och allt som hör till! :D Bilder kommer. Otroligt värd dag säger jag bara!

Nu ska jag göra mig i ordning för att sen dra till Norea för lite valborgsfirande. Hejsvejs!


kvällsmys med ellenkartellen


Åh jag har så mycket bilder som jag vill visa er just nu! Kanske därför de senaste inläggen har blivit sådana bildbomber. Lite för mycket ibland, men det är så svårt att välja. Hehe. De här bilderna kommer i alla fall från i tisdags när jag tog cykeln över till ellen och en mycket god tårta. Tyvärr var det rätt kallt, så vi kom aldrig ner till edsviken. Istället blev det te, filtar och mycketmycket prat på ellens terrass. Helt okej det med faktiskt.

Även ikväll märktes det att kvällarna fortfarande är kalla, mina fingrar är väldigt stela efter en lång kvällspromened med rebecka. Det blir otroligt mycket svårare att skriva då... Men på dagarna är det varmt i alla fall och imorgon ska jag ha min klänning! Så det så.

kungsträdgården i blom


Jag måste säga att jag älskar kungsträdgården, vinter som sommar, höst som vår. Men finast är det ändå när de små rosa blommarna tittar fram och hjälper till att fylla stället med glassätande människor, laddade inför sommaren och fulla av planer. Att avsluta dagen där med min fina tjejer var awesome helt enkelt.

marknad med solsken och fina saker

Tjolahoppsan! Här kommer lite bilder från en marknad på Lanzarote, där jag köpte tre  finfina armband. En marknad där man själv fick vara med och sätta priset och diskutera tills båda var nöjda. En marknad kombinerad med solsken och glassätande och fina djur. Varför finns det inte lite mer sådana här marknader i Sverige?

Solig dag har det även varit idag, stor tummen upp för det! Hoppas bara inte att det blir regn imorgon, då vi tänkte åka in till kungsträdgården. Det blommar ju nu och det har blivit lite av en tradition. Menmen, nu tar vi en dag i sänder. Fint svenskt uttryck måste jag säga. Ikväll struntar jag i pluggandet och drar ner till edsviken med Ellen och tårta istället. Härligt.

ÄLSKA SOMMAR

Det verkar som att sommaren följde med oss hem från Lanzarote! :DD Eller så fanns den redan här, men det lät inte lika bra... Hur som helst så känns det riktigt bra att här hemma i Sverige kunna kolla på termometern och se att den visar 28 grader (även om jag vet att det är lite av en lögn, solen gassar på där hela dagen och den känner inte av vinden:$) Så ut och stek med er och håll med mig om att sommaren är bäst!

påskafton

Att komma hem till Sverige innebär bl.a. att komma hem till pluggandet, som jag har lyckats väldigt bra med att skjuta åt sidan under hela veckan i Lanzarote. Kursprovet i idrott som är på onsdag får första pluggprioritet just nu. Men att komma hem till påsken och dessutom ett sånt här bra väder känns inte helt fel! Ute i solen med ett påskägg brevid sig känns det plötsligt inte lika jobbigt längre.

Glad påsk allihopa! Och se till att utnyttja den för att äta rejält med godis och annat smaskigt ;D

 


back in sweden


Nu är jag tillbaka hemma i Sverige och bilden här ovanför får ni som ett litet smakprov från vår otroligt härliga och lyckade resa. Jag här mycket bilder med mig i baggaget hem, närmare 700, så fler lär dyka upp snart. Dagarna har för det mesta tillbringats vid och i poolen eller nere vid stranden, men även på marknad, i vulkaniska grottor och i små butiker. Härligthärligt!
Dagen idag måste tyvärr ägnas åt att packa upp, något jag verkligen inte tycker om. Dock är det inte i närheten av lika jobbigt som att packa, vilket alla som känner mig vet att jag tycker. Man vill ju bara trycka ner hela garderoben i den där lilla resväskan! Nog babblande, ikväll blir det påskfirande hos mormor och morfar och trots alla måsten som kommer över en när man kommer hem så känns det faktiskt skönt att vara hemma. Borta bra men hemma bäst, right?


the impossible was made possible

Jag lyckades med det omöjliga och har nu klämt ner alla kläder skor och annat i en resväska! Dessutom har jag fått snyggt i mitt rum så jag slipper komma hem till ett totalt kaos. Det börjar kännas riktigt bra nu faktiskt.

Dagen idag har inte varit den bästa och de små ögonen har till och med varit nära att rinna över, om jag inte hade varit i skolan hade det nog inte bara varit nära. Fast å andra sidan har det faktiskt blivit mycket skratt också. Hur som helst, none of that matters now, för IMORN ÅKER VI! Wihooo! So long suckers, ha det bra i Sverige.


17:58



Brusiga bilder, men jag tycker dom är fina på sitt sätt ändå. Mästerfotografen är, som ni ser på bilden i mitten, Elin.

Mitt rum är verkligen kaos, med kläder på golvet, skor i sängen, väskor som man snubblar på och annat smått och gott lite överallt. Nu måste jag verkligen ta tag i det där. Packningen. Som jag har skjutit upp hela veckan, ända till sista dagen. Ångest.
Min nya, snygga hatt på bilderna ska i alla fall med. En sak avklarad, många to go!

Ready to Go

Tjoho! Passet är uthämtat och färdigt, vilket betyder att jag slipper befinna mig på Arlanda klockan 6 på morgonen på fredag :D Att det inte blev så fint är ju en annan femma...

Nu gäller det bara att få ordning på packningen, som jag inte ens har börjat med. Men det får lösa sig imorn!

longboarding i kungsträdgården



Lite av min lördag uttryckt i bilder, där Jonas kan ta creds för vissa av dom. Om det inte syns på bilderna så är jag en riktig naturbegåvning, nästan lika duktig som Erik och Jonas faktiskt. (*Hosthost*) Roligt var det i alla fall!

Idag har varit en stressig dag med bl.a. ett stort, svårt, kemiprov och passkortstagning hos polisen. Igår kväll märkte vi nämligen att mitt pass har gått ut (!!) och med en resa som börjar om två dagar blev det lite upprörda röster här hemma. Menmen, allt går väl att lösa på ett eller annat sätt...

Med de här orden säger jag godnatt, sweet dreams!

stressssa!

Så otroligt skönt det kan vara att vakna av sig själv - om det inte är för att man har glömt ställa väckarklockan. Vilket hände mig imorse.
Vaknade klockan 8 och det stora samhällsprovet skulle börja 20 över, nästa buss skulle göra att jag kom dit till tio i: paniiik! I sådana lägen kan det vara otroligt bra med en syster som har körkort. Med hjälp av henne kom jag bara 10 min försent och hann med hela provet. Hon (som egentligen hade sovmorgon :S) var dessutom snäll nog att fixa lite on-the-way frukost. Tacktacktack älskade syster!!


Jag när min klocka borde ha ringt :$

Jag en stund senare...

Med håltimme efter kunde jag i alla fall åka hem direkt efter provet. Nu, efter en kopp kaffe och lite desperate housewives, känns allt lite bättre.

the sun is still shining

Nu åker ipodhörlurarna i öronen, träningskläderna på kroppen och gympaskorna på fötterna så ska jag ge mig ut i det här härliga vårvädret som Sverige har bestämt sig för att bjuda oss på idag. So long!

webcam



Lördag.
Vi ska käka glass.
Jag kan höja på ena ögonbrynet (sista bilden!!:O)
Jag har köpt en hatt.
Hejdå.

onsdag

Blir inte mycket tid över till att blogga när man har sä här mycket läxor + plus massa annat man vill hinna med, men efter tisdag nästa vecka är allt lugnare igen. Nu är åtminstone matteprovet avklarat och vi laddade på bästa sätt; lunch i centrum kombinerat med lite suktande i affärer. Sen körde vi järnet med penna i handen och miniräknare till hjälp.

Nu ska jag sjunka ner i sängen tillsammans med Elsas värld och drömma mig bort till New York. Godnatt på er!

En bild på min nya supersöta bikini, som jag bara älskar!

 


gammalt och nytt


Söta Jonna och Elin en lördag vid slussen.


Jonna är som vanligt glad!


Vi hittade fina hattar på Monki


Ett mysigt café hittade vi också, där det dracks olika sorters latte och mackor fyllde ut våra hungriga magar


Glada brudar, för vi kommer vara snyggast i sommar i våra nya kläder! Jonna har sin supersöta emilmössa, som prydde hennes huvud från att hon såg den.

En riktigt bra dag blev det! En fin second hand väska, en klänning, en kjol, och en bikini blev mina, lite nya sommarfavoriter. Även Jonna hittade mycket fina saker, bland annat världens sötaste bikini med körsbär på. Elin var tyvärr tvungen att gå lite tidigare, men fika hann vi åtminstone göra först.

Idag har jag lärt mig göra caffe latte, cappuchino, espresso, islatte och mer. Jag har nämligen varit och testjobbat. Riktigt bra kändes det, men det är tydligen flera som ska göra det den här veckan så nu är det bara att hoppas.
Ciaociao.

lördag 2/4

Bra dag, bra kväll.
Även om det bara blev en second hand affär (inte riktigt som vi tänkt oss?) så blev dagen super. Härliga vänner, fika, påsar som tynger fint i handen med nyshoppade kläder. Blev dock lite mer än vad jag hade tänkt mig, det gick bara inte att låta bli! :O Kvällen bjöd på ännu mer härliga vänner, skratt, mat, snack, chokladbollar och across the universe. Bilder kommer senare.
Imorgon blir det isshow.
Nu ska jag sova
Sweet dreams!

update

Den här veckan har verkligen både gått upp och ner, men nu är det uppåt igen! Imorgon blir det second hand shopping med fina tjejer och senare en förhoppningsvis rolig kväll. På söndag blir det isshow. Nighty.