en måndag när det är lov


Fika/shopping med storasyster och mamma i lördags. Fick med mig ett par skitsnygga skor hem, me like! Dagen idag har varit chill; serier, springtur och träffat Rebecka. Nu ska jag snart dra mig bort mot Sjöberg, en bra måndag helt enkelt!

fredagen


Så här glad var jag hela kvällen!


Jag fick inte bara en, utan TVÅ tårtor som mina underbara vänner hade gjort! Skittsnygga och supergoda båda två.


Fina Johanna


Ellen är busig som vanligt

TacktackTACK älskade vänner för denna fina kväll! Och överraskad blev jag, när massa folk plötsligt hoppade fram.
De flesta bilder är ganska usla, men 4 stycken får ni i alla fall.
Nu ska jag snart iväg igen, älska lov!


surpriseparty

Mina otroligt fina vänner hade fixat överraskningsfest för mig igår, ååh vad glad jag blev!! Nu blir det film med syster som är hemma från Örebro.

höstloov!


Jag och Jonna förra hösten haha. Söta tjejer! Båda med andra frisyrer och vi hade precis lärt känna varandra då, tänk vad tiden går. Nu är det äntligen höstlov, helvetesdagen är slut och alla prov är över. Hallelulja! Snart drar jag mot EllenKartellen för en grym kväll/natt. Vad gör ni en fin kväll som denna?


FML

Tre prov på fredag, på samma dag. Hur tänker lärare egentligen?


girls only







Johannas 18-års dag firades för nån vecka sen i form av tjejmiddag. De flesta bilderna är värdelösa, men tre stycken får ni i alla fall. Übermys och superkul var det! Btw har jag fått upp det sista på väggarna i mitt rum nu (finally) och jag älskar det :D Jag känner mig plötsligt mycket mer hemma, rummet känns mycket mer ombonat. Nu gäller det bara att beställa bilderna som ska upp också. Problemet är att jag har så många att välja på... :$

högt upp bland molnen

(INLÄGG SOM SKULE PUBLICERATS IGÅR)


Tycker lite synd om ägaren till dessa skor måste jag säga. Är glad att det inte är mina i alla fall (a) (Bilden tagen utanför skolan i Spanien)

Söndag idag då. Som vanligt har denna sista dag i veckan ägnats till allt och ingenting. Har nog inte fått nånting vettigt gjort egentligen. Eller jo! Jag har fått mitt jobbschema, med en fast dag varje vecka. Awesome! Sen har jag gjort "cafe con helado" till Jonna också. Mycket viktigt, mycket viktigt. Och pluggat lite har jag gjort också. Nu ska jag sova iaf, är galet trött. Dröm sött fina vänner!

en fredagkväll i oktober


Jag hade lite kul med kameran

Fina tjejer, trots minerna

Jag. Och ja, jag vet att mitt öga är missbildat men that's life!

Vi skulle till café 60, men det var för fullt. Istället gick vi till seveneleven där vi köpte lite gott och gick sedan runt i staden, satt i en park och snackade med några killar, lekte lite med kameran (åtminstone jag) och hade en allmänt trevlig kväll. Ikväll blir det chill med konfamänniskor. Älska helg!

Z-DAG



Z-dag idag! Förutom foto och utvecklingssamtal har vi alltså varit lediga. Naajs! Fuck life att man är först på listan bara; utvecklingssamtal 8.15. På en z-dag. USCHOCHFYOCHNEJTACK. Aja, då kan jag ju iaf plugga efter det tänkte jag. Jajaja, sure bacon att det skulle hända. Istället var jag på Blå Huset, bakade scones och kollade på Pretty Little Liers. Hehe. Men nu ska jag jobba imorn i alla fall, finally! Borde nog sätta igång med matten nu, ligger sjukt mycket efter. See yaaa lateeer!

När jag hör någon sucka "livet är hårt", är jag alltid frestad att säga "jämfört med vad?"

Allmänt seg dag idag, med håltimmar och sena lärare. Sedan spanska muntliga på det, som drog ut till kvart över 4. Inte okej tycker jag. Det höll dessutom på att gå åt helvete när jag insåg lite för sent att jag hade fattat min lapp helt fel. Efter att vi hade valt ämne fick vi ca 5 minuter att förbereda oss, och jag kom på massa bra saker jag kunde säga. Precis när jag skulle läsa min lapp högt märkte jag att det inte stod det jag trodde. Hehe. Detta försökte jag förklara på min jättebra spanska och hade sedan inget mer att säga. Helt fel hade jag sagt också, förklarade min lärare för mig sen. Jag sa tydligen att jag gillar att börja tidigt och sluta sent. What the FUCK liksom?? Hehe. Trots det gick det tydligen bra. Skönt det!

Nu gäller det att bestämma om jag ska träna eller inte. Tough choice! Men först middag.

en fin höstdag


Förra lördagen var en fin dag, som tillbringades på bästa sätt. Efter lite tidsspenderande i centrum blev det fika.
Jag drack god cappuchino. Fin var den också.

Elin var lika söt och fin och snygg som vanligt

Hon drack latte med mashmallow och åt chokladkaka med grädde och jordgubb. Gud så gott det såg ut!

Jag åt en halv macka och en halv morotskaka, riktigt smarrigt det med.

Ute var det en fin höstdag och Elin var en treehugger.

Tror att vi hade kunnat sitta där länge till och bara snacka, om inte jag hade insett att jag hade bråttom hem. Lite försenad blev jag till tjejmiddagen på kvällen, men det gjorde inte så mycket. Nu blir det träning, hejsvejs!

what a weather.




Idag är en dag som gjord för att bara sitta inne med en kopp te och en filt och bara mysa. Det är också i princip vad jag har gjort. Fast på café 60 dåra, med Carro. Ååh vad jag gillar den tjejen! Vi blev helt chockade när vi insåg att vi inte setts sen i sommras, helt sjukt. Innan jag kom fram till rätt ställe hade jag dock hunnit irra omkring som en vilsen turist, upp och ner på samma gata. Vad har hänt med mitt lokalsinne egentligen? Om ni kollar ut kan ni nog förstå att jag hann bli ordentligt blöt.

Bilderna är från förra gången jag och Carro träffades på café 60, för typ precis ett år sen(!!!). Bara jag som tycker det är coolt? Då lekte vi med en flodhäst och ljusen på borden, så att vi såg ut litegrann som medium på bilderna. Fina minnen det.

Nu måste resten av kvällen ägnas åt att få klart en uppsats, som ska in imorgon. Suck.






måndag


Kom på att jag glömde min übermysigahalsduk när jag rabblade upp allt jag köpt, I totally love it! Bild från Elin.  Jag säger även som hon, essäer är inget för veklingar.

shoppaholic


På bilden ovan visas stora delar av shoppingresultaten från Spanien. Många inköp gjordes och jag är förbaskat nöjd med alltihop! 5 tröjor i olika varianter, en stickad vit kofta som bars ovanpå en blommig känning idag, en superfin plånbok köpt på stranden, en byxdress köpt för 1 euro, prickiga strumpbyxor, fina underkläder, smycken i alla former (halsband, örhängen, ring och armband) och ett par jeans. Det var väl i princip allt, för er som är intresserade. Nej juste, ett cocacola-lipsyl också! Får inte glömmas, mycket viktigt. Dock ett av de onödigaste köpen jag har gjort då jag trodde att det kostade 2 kr men det kostade 20... Hur går det med matten egentligen Louise?

mörkret faller


"Det är inte radiobilarna det här..." var pappas kommentar idag när vi övningskörde. Hoppsan! :$

Nu ska resten av kvällen tillbringas med plugg framför brasan.

time issues

Det är så mycket man vill hinna med och så lite man faktiskt hinner med. Nu ska jag hinna med lite av det jag vill i alla fall, sådetså.

a new day



Igår natt kom mamma hem från London, med sig hade hon en tidning med mycket fina bilder, handkräm och lite annat smått och gott. Me like! Dagen igår spenderades annars i centrum för lite presentshopping och  provsmakning av smothie och godis. Älskar när dom ger ut saker sådär! (lite pinsamt blev det dock, när vi fastnade med en tjej som berättade om avlopp... heheh) Sedan bar det av mot ulriksdal för fika och efter det blev det tjejmiddag i upplands väsby. Effektiv men supermysig dag! Fortfarande stolt över hur snabbt jag lyckades göra mig iordning B)

Innan dagens aktiviteter drar igång ska jag ut i det fina vädret. Ibland gillar jag verkligen hösten!

friday

Det blev varken fest eller café 60 för mig ikväll. Nej, efter att ha varit ut i det kalla höst landskapet och åkt lite långboard sitter jag nu här i soffan framför en film tillsammans med kusin vitamin och broder min. Riktigt najs faktiskt! Har varit otroligt trött hela veckan, så en hemmakväll så här var nog precis vad jag behövde. Att bara kunna dö i soffan. Hoppas ni gör nåt roligt! Pussochhejleverpastej.

detaljer



Detaljerdetaljerdetaljer. Så himla fint! Kan verkligen förhöja en outfit från vanlig/tråkig till supersnygg och unik. Nu måste jag skynda mig att få några mattetal klara, i alla fall om jag ska hänga med Johanna och träna. Vilket jag borde. Och vill. Men det ligger ju så långt bort nu! Eller egentligen skiljer det ungefär 500 m fick jag höra idag, men det blir stor skillnad med busstider, blää. Fint ska det vara i alla fall! Men det ligger ju mitt i stinsen och tydligen kan folk se in när man springer på löpbandet. Jag vill fan inte att någon ska se när jag springer där, röd som en tomat och flåsig som bara den! Tänk om någon snygg kille går förbi just då? Hehe. Aja, får se om jag ens hinner dit. Kanske stannar hemma och lagar mat istället. Johanna fick mig att bli väldans sugen på att göra det. (WTF liksom?)

Btw bjöd min kemilärare på kaffe, te, saft och kakor idag på lektionen. Bara sådär. En vanlig kemilektion blev plötsligt hundra gånger bättre. Så himlans gulligt! Tänkte bara att ni ville veta det. Pussochhej!

CASCO VIEJO











En mycket fin stad det där, med söta små butiker, bra affärer, uteserveringar och annat roligt. Imorse när jag vaknade längtade jag tillbaka. Det var otroligt kallt här hemma, under minusstrecket visade termometern, och jag ville tillbaka till värmen och solen och att kunna gå i shorts mitt i natten. Åååh. Fast hösten kan vara rätt fin den med, sådeså.

Nu ska jag dricka te och plugga lite, fick tyvärr inte så jättemycket gjort hos Elin. Men jag tycker vi var duktiga ändå! Mysigt var det åtminstone.


Kära Läsare

Det här blir nog det enda ni ser av mig ikväll, för imorgon är det matteprov och lilla jag har inte förberett mig ordentligt. Ajajaj, fml. Har i alla fall varit duktig och sprungit lite! (a)

bra balans?



Alla ni som jag någon berättat för att jag ofta trillar/snubblar/faller eller liknande: här har ni det fina beviset. Linn fångade mig mitt i fallet...

Btw har det här utbytet fått mig att prata riktigt dåligt, till och med på svenska. En blandning av spanska/engelska/svenska blir det ibland när jag försöker säga något. "Spengska" kanske man skulle kunna kalla det, om man nu vill kalla det något alltså. Hur som helst, när jag förklarade för Linn imorse att jag "missar" Spanien och värmen menade jag alltså inte att jag på något sätt verkligen missar det, i det svenska språkets betydelse. Jag menade att jag saknar det. Så knasigt det kan bli!


mucho mucho

Ojojoj, mycket att ta igen när man har missat en vecka såhär. Prov hit, prov dit, inlämning dit. Plus uppackning, städning, träning och annat. Hur ska detta gå?

Men jag skulle lätt göra om det ändå B)

hemma


Efter en helt grym vecka i Bilbao samt en extranatt i Madrid (flyg aldrig med iberia!! haha) kom jag hem igår, trött men nöjd och glad. Kvällen ägnades åt att fira älskade lillebror som fyllde år. Fina storasyster var dessutom hemma över helgen. Henne har jag inte träffat sen hon flyttade vilket äår nästan 2 månader sen men trots det kändes det inte det minsta konstigt att ha henne i huset igen. Tvärtom kändes det som vanligt, som det ska vara. Det är konstigt hur vardagen kan ändras så plötsligt.

Nu blir det tv, slappa och sen sova. Har lite sömn att ta igen efter den här veckan!